Известие
Collapse
No announcement yet.
Един глупав въпрос!
Collapse
X
-
Един глупав въпрос!
Срам ме е но ще питам. Имам 155-ца от 2 години, но не съм обърнал внимание на следното: При завъртане на контактния ключ, колко от лампичките на таблото трябва да светят и кои. Когато се стартира двигателя кои изгасват. Не съм такъв лаик, ами просто ме интересува освен лампите за масло, зареждане, трябва ли да свети и лампата на инжекциона преди да се запали двигателя? Алфата е 2.0 ТС 92' 8к
Alfa Romeo 166 2.0 TS 2001Тагове: Няма
-
Re: Един глупав въпрос!
Първоначално публикувано от PetroniiСрам ме е но ще питам. Имам 155-ца от 2 години, но не съм обърнал внимание на следното: При завъртане на контактния ключ, колко от лампичките на таблото трябва да светят и кои. Когато се стартира двигателя кои изгасват. Не съм такъв лаик, ами просто ме интересува освен лампите за масло, зареждане, трябва ли да свети и лампата на инжекциона преди да се запали двигателя? Алфата е 2.0 ТС 92' 8к
Като запаля гаснат.
Това е. Поне при мен
Първоначално публикувано от gaiskaПри мен също е така , като изключим тази за коланаsigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
-
...а за тези които имат и еърбег, трябва ли да светне за няколко сек. и лампата за еърбега? (визирам моторите с верига)AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
Comment
-
Според книжката лампата за инжекциона трябва да свети за няколко секунди и да изгасне преди да запалиш двигателя.
Това е за 2.0 16V.
Пре мен като дам на контакт светва и инжекциона и абс-а и след 2-3 сек. изгасват без да паля мотора.155 2.0 16v - ex
GTV 2.0 16v
Comment
Comment